söndag 25 oktober 2015

Dekorera med rönnbär

I år hänger det i rönnens grenar mängder med rönnbär. Orangeröda, rund och vackra. Till helgdukningen plockades bären in och har både fått bli dekoration i både ljusstakar och till middagsdukningen. Enkelt och fint.

Bordsdekorering


Har du kommit ihåg att ställa om klockan? Idag får du en extra timme. Underbar söndag och njut av hösten.

13 kommentarer:

 1. Det är så fint med rönnbär. Visst är det skönt med en extra timme. Den får vi njuta av. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Så vackert med rönnbär! Hösten är fantastiskt vacker, åtminstone fram till November, då den ofta visar sin dystrare/mörkare sida..
  Åh, Agnethas bok ska jag köpa, låter som nåt för mig! Tack för tipset.
  Varm söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Waooo,fantastiskt vackert ♡ ...
  /Kram i goaste Höstsol!

  SvaraRadera
 4. Japp Helena, klockan är omställd :-) Ett rönnbärsdraperi har jag sett en gång, det är SÅ vackert med rönnbär i olika former!

  SvaraRadera
 5. Rönnbär har vi inte så mycket av här på gården tyvärr. Det är vackert att duka med. Klockan är omställd och jag började tidigt i morse med att baka Havregrynsfrallor, pigg som sjutton!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 6. Vackert med rönnbär som dekoration!
  Nej, vi kom inte ihåg tidsändringen - men nu har vi så många klockor som ändrar sig själv att vi upptäckte det så fort vi öppnade ögonen :) och att det är en ledig söndag - ja, det gör ju det hela mycket bättre :)
  Önskar dig en fin söndag!

  SvaraRadera
 7. Rönnbären med sin starka färg lyser upp både ute och inne. Det kändes lite lyxigt i morse med en extra timme. Ha en trevlig söndag.

  SvaraRadera
 8. Rönnbären är underbara och även löven. Fick lust att göra en rönnbärskrona men hinns nog inte med tyvärr. Tänk var mycket vackert naturen ger som vi kan njuta av och dekorera med allt efter årstiden.
  Ha en fin söndag!
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera
 9. Åhh vad säger du ?! Här finns inte ett enda rönnbär. Och jag som gärna hade velat pyssla med sådana. Får hoppas på nästa år . Jättefint på ditt bord.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 10. vackert... och här börjar de försvinna nu de där bären, men de är tacksamma att dekorera med!

  SvaraRadera
 11. Ja visst är det fint med rönnbär!
  På tal om klockan hände det en rolig grej på mitt jobb i morse. En tjej ställde om klockan på mobilen innan hon gick och la sig och sen ställde den även om sig själv! Resultat blev när hennes kollega ringde och väckte henne var klockan 6,20 och inte 5,20 som hennes mobil visade. Hon skulle börjat jobba 6,15!! Varför nöja sig med en timmes sovmorgon liksom?!?
  Kram

  SvaraRadera
 12. Så vackert med rönnbär men tyvärr är det riktigt dåligt med rönnbär här utom hos dem som har odlade träd i trädgården, konstigt. Däremot finns det ett överflöd av nypon och de är också fina som dekoration.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 13. För några år sen gjorde jag en jättefin höstkrans som vi hängde på dörren. Det resulterade i att vi hade fåglar som kalasade på bären och lortade ner en hel del. Typ, sket ner hela vår farstukvist.
  Gör aldrig om det!
  /P

  SvaraRadera

Så roligt att du är här och tack för att du lämnar en fin hälsning! Jag önskar dig en underbar dag! ♥